Analyse af data


Få vækst-fokuseret viden om dine kunders web-adfærd, der ligger ud over Google Analytics

Unlock your data goldmine

Digital Media Expert with

12+ Years of Professional Experience.

This is a great space to write a long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

Digital Media Expert with

12+ Years of Professional Experience.

Sæt turbo på din digitale forretning

Erhvervelse af kunder
Det er essentielt at skaffe nye kunder, og erhvervelse af kunder er derfor ét af de primære mål for ethvert marketingteam.

En målrettet strategi giver din virksomhed mulighed for effektivt og systematisk at tiltrække og konvertere nye kunder med henblik på at opretholde en sund bundlinje.

61% af marketing nævner, at deres største udfordring er at generere trafik og kundeemner.

Kundepleje
Det er fantastisk at erhverve nye kunder, men at få dem til at købe anden gang er endnu bedre, da det er et godt skridt i retning af en ny high-value kunde.   

Det er betydeligt billigere at få eksisterende kunder til at købe anden gang end at finde helt nye kunder
.

Sandsynligheden for at sælge til en eksisterende kunde er 60-70%, mens sandsynligheden for at sælge til en ny kunde er beskedne 5-20%.

Med forskellige tiltag kan du opbygge et forhold til dine kunder gennem hele kunderejsen, hvor du trin for trin kan engagere kunderne med relevant information ved aktivt at fører potentielle kunder gennem tragten, indtil det punkt, hvor de bliver tilbagevendende købere.

Sæt turbo på din digitale forretning

Med forskellige tiltag kan du opbygge et forhold til dine kunder gennem hele kunderejsen, hvor du trin for trin kan engagere kunderne med relevant information ved aktivt at fører potentielle kunder gennem tragten, indtil det punkt, hvor de bliver tilbagevendende købere.

Om Combine Digital
MISSION
Combine Digital er marketing dataspecialister og digitale rådgivere, og vores mission er at skabe øget værdi for dig og din organisation ved at hjælpe dig med at opsamle, analysere og handle på dine kunde- og marketingskanaldata på tværs af alle dine digitale kanaler herunder at optimere din virksomheds data-dreven marketing baseret på virksomhedens eksisterende og potentielle data.DEN KORTE VERSION
Combine Digital har mere end 20 års, hvorigennem vi har opbygget en dyb forretningsmæssig og teknisk forståelse relateret til digital analyse og automatisering.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle digital udfordringer, uanset, hvor langt du måtte være i forhold til at sætte turbo på jeres digitale forretning.


DATA
Hos Combine Digital har vi stor erfaring med at hjælpe offentlige såvel som private virksomheder, ikke kun i forhold til webdata, men alle typer af data lige fra medlemsdata, sensordata, økonomidata, en lang række offentlige systemer, telefoni- og emaildata m.v., og vi kan naturligvis samle alle dine kanaldata ét sted i overskueligt præsentationslag tilpasset de respektive interessenter.


 

 

 

 

 

 

 

Combine Digital har stærke Power BI seniorkompetencer, og vi kan hjælpe dig, uanset, om det drejer sig om økonomidata, Webdata, medlemsdata eller andet data.


KPIer

Combine Digitale er stærke i KPI (Key Performance Indicators) rådgivning og KPI eksekvering, og vi har udarbejdet vores egne gennemarbejdede og gennemprøvede KPI modeller.

Vi faciliterer
etablering af KPIer og sikre, at data bliver opsamlet, behandlet og afrapporteret til de rette stakeholders. Vi har endvidere specialiseret os i datavisualisering, data integration, dashboardsmed 3. parts data, performance måling samt implementering samt udvikling og konsolidering af digitale strategier.

SMASK FORELSKET I  EN BADASS

Vi har igennem årene stiftet bekendtskab med alle de førende webanalyseværtøjer, men vi er i den grad blevet imponeret over, og må nok også med blussende kinder og ansigtsrødme, erkende, at vi er blevet smask  forelsket i Mapp Cloud, og vi forstår til fulde, hvorfor Mapp skriver, at “Mapp Cloud is a badass digital marketing platform for companies that don’t want to follow the flock”.

 

I overskrifterne har Mapp har udviklet, en digital marketing platform som i én og samme løsning, automatiserer kundeengagementet ved hjælp af kundeindsigt i realtid.

Forelskelsen består i, at vi ved hjælp af Mapp Cloud kan løfte vores kunder til et helt nyt niveau i forhold til at få forløst det digitale marketingpotentiale.

​​​​

MAPP SERVICES

Combine Digital er Mapp partner, og vi kan hjælpe dig med at opnå størst muligt udbytte af din Digitale Marketing Platform fra Mapp lige fra "onbording" til support, ad hoc rapporter, workshops, rådgivning, strategi, MWAer, kurser o. lign.
 

 

 

ANERKENDELSE

Den største anerkendelse vi kan få, er, når vores kunder er tilfredse, og vi kan se vores kunder vækste baseret på vores fælles samarbejde.

Kontakt os for et møde: Telefon: 45-8175 1010 eller via vores kontaktformular.

78% i marketing nævner, at deres mulighed for at integrere med non-marketing teknologi (fx CRM, ERP) er en prioritet.  

How To

Unlock your data goldmine

Reach customers wherever they are

Combine Digital, Slotsmarken 18

Horsholm, 2970, Denmark, Copenhagen

Tel: +45 - 81 75 10 10   |     Kontakt

© 2020 by Combine Digital