Let your data shine.png

Unlock your data goldmine

Digital Media Expert with

12+ Years of Professional Experience.

This is a great space to write a long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

Digital Media Expert with

12+ Years of Professional Experience.

Sæt turbo på din digitale forretning

Erhvervelse af kunder
Det er essentielt at skaffe nye kunder, og erhvervelse af kunder er derfor ét af de primære mål for ethvert marketingteam.

En målrettet strategi giver din virksomhed mulighed for effektivt og systematisk at tiltrække og konvertere nye kunder med henblik på at opretholde en sund bundlinje.

61% af marketing nævner, at deres største udfordring er at generere trafik og kundeemner.

Kundepleje
Det er fantastisk at erhverve nye kunder, men at få dem til at købe anden gang er endnu bedre, da det er et godt skridt i retning af en ny high-value kunde.   

Det er betydeligt billigere at få eksisterende kunder til at købe anden gang end at finde helt nye kunder
.

Sandsynligheden for at sælge til en eksisterende kunde er 60-70%, mens sandsynligheden for at sælge til en ny kunde er beskedne 5-20%.

Med forskellige tiltag kan du opbygge et forhold til dine kunder gennem hele kunderejsen, hvor du trin for trin kan engagere kunderne med relevant information ved aktivt at fører potentielle kunder gennem tragten, indtil det punkt, hvor de bliver tilbagevendende købere.

Sæt turbo på din digitale forretning

"Unlock your data gold mine”

Kundeindsigt & Marketinganalyser

Mapp Intelligence, Europas førende og prisvindende Marketing Analytics og Customer Intelligence-platform, giver dig mulighed for at udnytte styrken ved brug af førsteparts data.
 

Løsningen giver dig den mest nøjagtige forudsigelse af, hvad dine kunder vil gøre næste gang.

Kundeindsigt

Ikke alle kunder passer ind i en foruddefineret marketing persona, så stol ikke på statiske segmenter. Mapp Intelligence benyttes af mere end 400 brands til at afgrænse, forudsige og visualisere kundeprofiler. Platformen benytter tidligere transaktionsdata, browseradfærd samt kontakthistorik til at analysere, score og visualisere indsigt om dine kunder.

Smart alarms

Smart Alerts giver marketingfolk et intelligent værktøj, der registrerer dataafvigelser, hvad enten de er positive eller negative. Alle relevante metrics og dimensioner overvåges automatisk gennem kunstig intelligens, og interessenterne advares aktivt, så snart der opstår uregelmæssigheder, så der kan handles, hurtigt og
effektivt, når tingene sker.

Forudsigelser om køb og ikke gennemførte køb

Lær om individuelle kundeemner og kundeinteresser ved at score dem baseret på vigtige egenskaber, herunder profilstatus, nyligt engagement og antal webbesøg eller afgivet ordrer.

Kundeindsigten forbedres væsentligt med AI (Artificial Intelligence) da du kan score dine kunders sandsynlighed for at konvertere eller ikke at konvertere samt deres forventede næste ordreværdi.

Visuel tragt og kunderejseanalyse

Analyser kunderejsen og find de hurtigste veje til konvertering. Afdæk det mest engagerede tidspunkt på dagen og ugen og kommuniker med  kunderne, når det er mest effektivt. Undersøg også kundevæksten og engagementstendenserne over en periode, for at se, hvor mange kunder du har erhvervet dig i forhold til tidligere perioder.

Recommendation Engine

Få hver eneste kundebrandinteraktion til at tælle ved at servere højrelevant og personaliseret indhold til den enkelte kunder eller kundegruppe. Mapp Intelligence giver dig mulighed for at anbefale de bedste produkter og indhold baseret på dine kunders tidligere købshistorik herunder produkter, som kunder har set på tværs af flere besøg og interaktioner. Vælg den mest hensigtsmæssige anbefalingslogik afhængigt af dine ønskede mål.

Dashboards & rapporter

Mapp Intelligence giver dig mulighed for at se kampagneperformance på en måde, som du ikke har været i stand til tidligere. Letforståelige dashboards giver dig mulighed for at analysere effektiviteten på tværs af alle kampagner. Dyk ned i detaljeret kampagneanalyse, der inkluderer en opdeling af message, gruppe, geografi og enhed, og del hvert dashboard, som en one-page rapport.

 

Kontakt os for et møde: Telefon: 45-8175 1010 eller via vores kontaktformular.

 

 

Mapp Cloud:

Acquire | Intelligence | Engage

How To

Unlock your data goldmine

Reach customers wherever they are

Convert your ideal customer online

Combine Digital, Slotsmarken 18

Horsholm, 2970, Denmark, Copenhagen

Tel: +45 - 81 75 10 10   |     Kontakt

© 2020 by Combine Digital