Overskrift 3

Logo-Combine Digital.png


Få vækst-fokuseret viden om dine kunders web-adfærd, der ligger ud over Google Analytics

Digital Media Expert with

12+ Years of Professional Experience.

This is a great space to write a long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

Digital Media Expert with

12+ Years of Professional Experience.

Sæt turbo på din digitale forretning

Erhvervelse af kunder
Det er essentielt at skaffe nye kunder, og erhvervelse af kunder er derfor ét af de primære mål for ethvert marketingteam.

En målrettet strategi giver din virksomhed mulighed for effektivt og systematisk at tiltrække og konvertere nye kunder med henblik på at opretholde en sund bundlinje.

61% af marketing nævner, at deres største udfordring er at generere trafik og kundeemner.

Kundepleje
Det er fantastisk at erhverve nye kunder, men at få dem til at købe anden gang er endnu bedre, da det er et godt skridt i retning af en ny high-value kunde.   

Det er betydeligt billigere at få eksisterende kunder til at købe anden gang end at finde helt nye kunder
.

Sandsynligheden for at sælge til en eksisterende kunde er 60-70%, mens sandsynligheden for at sælge til en ny kunde er beskedne 5-20%.

Sæt turbo på din digitale forretning

Erhvervelse af kunder
Det er essentielt at skaffe nye kunder, og erhvervelse af kunder er derfor ét af de primære mål for ethvert marketingteam.

En målrettet strategi giver din virksomhed mulighed for effektivt og systematisk at tiltrække og konvertere nye kunder med henblik på at opretholde en sund bundlinje.

Google Analytics gratis...Men dyrt!

Google Analytics er med god grund verdens mest udbredte webanalyseværktøj, men hvis dit website er forretningskritisk, kan du med fordel kigge dybere, end du kan med Google Analytics.
 

​Jo mere komplekst din digitale onlineforretning  er, og jo mere du gerne vil digitalisere, jo mere forretningskritisk er det at få detaljeret indsigt i dine kunders adfærd, og jo dyrere bliver den manglende indsigt.

You can’t optimize, what you can’t measure.

 

Det er omstændigt men muligt at trække at et forbedret datasæt ud af Google Analytics, og det er vores erfaring, at man aldrig kommer helt i mål med hverken datakvalitet eller de automatiserede processer, hvorfor Google Analytics kan være en direkte fordyrende løsning!

Årsagen er, at du ikke får realiseret dit egentlige potentiale herunder opnår de konkurrencefordele og større handlekraft
på retvisende og fyldestgørende data, som uden krummspring er tilgængelige i en række andre værktøjer.

 


Derfor har vi valgt at takke nej til opgaver i forhold til at trække data ud af Goolge Analytics.

Det er ikke alene Googles forretningsmodel, som er svær at gennemskue omkring overdragelse af dataejerskabet, det er også ekstremt svært at gennemskue, i hvilke forskellige lag af data og rapporter Google Analytics sampler og aggregere data.

Der er således en stor risiko for, at der tages forretningskritiske beslutninger på stikprøvedata fremfor på et retvisende datagrundlag.

En ting er dog helt sikkert:

 

You can’t optimize, what you can’t measure.

​​

Invester en time af din tid til et gratis og uforpligtende møde med Combine Digital, og lad dig inspirere til, hvordan du kan giver dine konkurrenter baghjul og sætte turbo på din onlineforretning. Vi vil gøre, hvad vi kan for at det bliver én af dine bedste investeringer.

​​​​Work smarter, not harder

Telefon: 45-8175 1010 eller via vores kontaktformular.

​Combine Digital
Combine Digital har en dyb forretningsmæssig og teknisk forståelse relateret til digital analyse og automatisering, og vi kan hjælpe dig med din digitale strategi, uanset, valg af webanalyseværktøj.

Combine Digital har mere end 20 års erfaring som digitale rådgivere, og vi har hjulpet et utal af både offentlige og private virksomheder.

Vi vil sætte en stor ærer i at hjælpe dig med at optimere din digitale forretning, og det vil glæde os overordentligt at se din digitale forretning sparke r..!

 

 

 

 

Mere indsigt, Mindre "gut-feeling", Større handlekraft = øget udbytte

Større indsigt, større handlekraft
Vi kan blandt andet hjælpe dig med: 

 • At opnå et retvisende og fyldestgørende datagrundlag, så du opnår de bedste forudsætninger for at kunne analysere og handle forretningskritisk på dine faktuelle data (Fuld adgang til rådata, ingen sampling og ingen aggregering)
   

 • At få generelt bedre indsigt herunder indsigt i de forskellige kunderejser, med mulighed for selv at tilpasse dine funnels
   

 • At opnå stort set ubegrænsede muligheder for kundetilpassede rapporter med kundetilpassede metrics (Marketing vil elske det!)
   

 • At automatisere processen omkring levering af det rette budskab, på den rette kanal, til rette person, på det rette tidspunkt og geografiske placering vha. behaviour-predictability
   

 • At opnå nem adgang til ét samlet ROI-overblik over dine digitale kanaler
   

 • At du og øvrige interessenter ved hjælp af kunstig intelligens (AI, artificial intelligence) automatisk advares, så snart der opstår uregelmæssigheder på dine metrics og dimensions. Dette giver mere tid til detaljeret dataanalyse og optimering af online marketingaktiviteter og strategier.

  Dette er blot noget af det,  vi kan hjælpe dig med.

Med den power-fulde badass - DMP (digitale marketing platform), Mapp Cloud, giver du dine konkurrenter baghjul.

A badass digital marketing platform for companies that don’t want to follow the flock
Hos Combine Digtal har vi kastet vores kærlighed på "A badass digital marketing platform for companies that don’t want to follow the flock”,
Mapp Cloud, som skaber alle de rette forudsætninger til, at du for alvor kan sætte turbo på din onlineforretning.

Mapp Cloud er en power-fuld digital marketing platform som i én og samme løsning, automatiserer kundeengagementet ved hjælp af kundeindsigt i realtid.

Mapp
Mapp Cloud er primært udbredt i de store europæiske lande samt i USA, Canada og Australien.
 

Mapp Cloud kan sammensætte af 3 moduler; Engage, Acquire, Intelligence.

Mapp har +300 medarbejdere i 5 lande, og mere end +3.000 kunder herunder blandt en masse stærke brands.  

Mapp har 5 cloud data centre i US og Europa, og dine data bliver naturligvis i Europa.

Her kan du se nogle af Mapp kunderne.

​Case fra Jysk
Jysk benytter, Mapps cross-channel marketing-løsning, Mapp Engage.

Jysk benytter primært Mapp Engage til Jysks e-mailmarkedsføring og automatisering med henblik på at kunne tilføje flere integrationer med andre systemer.

Du kan læse casen via dette link:
How JYSK moved to one unified marketing database in a global company

Mapp Cloud er en power-fuld digital marketing platform som i én og samme løsning, automatiserer kundeengagementet ved hjælp af kundeindsigt i realtid.

Combine Digital kan naturligvis hjælpe dig med at komme godt i gang med Mapp Cloud både i forhold til implementering, opsætning, kurser, workshos, løbende support og sparring m.v.

Kontakt os for for et uforpligtende møde via
telefon: 45-8175 1010 eller via vores kontaktformular.

Hent dit gratis eksemplar af The Digital Marketing Playbook

Mapp-100 tactics.PNG

You Will Learn How To

Unlock your data goldmine

Reach customers wherever they are

Convert your ideal customer online

Combine Digital, Slotsmarken 18

Horsholm, 2970, Denmark, Copenhagen

Tel: +45 - 81 75 10 10   |     Formular

Yes, I want to join the webinar,

Sign me up!

© 2020 by Combine Digital