Personaliser din kommunikation på tværs af alle dine kanaler og integrer dine data in real-time

Mapp tilbyder den nødvendige data privacy, så din organisation opnår dine besøgendes tillid, alt i mens, at du bevarer muligheden for effektivt og relevant kommunikation.

Dine data alene genererer ikke omsætning - du er nød til at gøre brug af dem.

Strategisk forretnings konsulentbistand
Lige fra dataindsamling til optimering er vi din erfarne partner, der kan hjælpe dig med indsigt og datadrevene anbefaler.

  1. Vi stræber på at forstå de udfordringer, som din organisation står overfor, og udvikler individuelle løsninger for at mødekomme og løse disse udfordringer.

  2. Vi kan hjælpe din organisation med en korrekt Webtrekk implementering, øge konverteringsfrekvensen og spare unødvendige omkostninger.

  3. Med vores erfarne konsulenter sørger vi for, at Webtrekk oprettes korrekt fra starten.

Kundesupport

Vores supportteam hjælper dig med yderligere information om vores produkters funktionalitet, og vi hjælper dig med din daglige forretning.


1. Vi specialiserer og hurtig feedback og løsninger på dine daglige spørgsmål, uanset om det er værktøjsadministration, marketingopsætning eller dataimport / eksport.

2. Vi hjælper dig med bedre at kunne forstå dine data, da vi hjælper dig med at oprette den rigtige analyse til din organisation.

3. Hvis du har indstillingsanmodninger eller oplever tekniske vanskeligheder, så er vi der for dig.

Workshops

Det burde ikke være en byrde at styre din organisation data-driven, men et plus! Vi hjælper med at bringe teams sammen og få ting til at ske.

  1. Combine-ledede workshop kan bevæge sig ind i dybere emner med dig og dit team, alt fra store projekter til kick-offs, og vi er der for at hjælpe.

  2. Succesrig analyse afhænger af konstruktivt samarbejde - og vores workshops kan inspirere, organisere og udfordre jer til next level.

  3. Vi har mange års erfaring med at uddanne nye medarbejdere og gennemfører workshops designet til at formidle long-term knowledge.

Din Partner til Data-Driven Beslutninger

For virkelig at kunne arbejde med og drage forretningskritiske beslutninger med data, har virksomhed brug for uddannede ressourcer, dybdegående viden og koordinerede processer. Vi har mange års erfaring med digital analyse, og vi kan også hjælpe dig med at sætte strøm til jeres forretning med data-driven beslutninger, hvilket blandet andet omfatter at vi optimere jeres tracking, forbedre jeres datakvalitet og generere øget kundedataindsigt. Vi er klar til at hjælpe. 

Kontakt os for en dialog omkring, hvordan vi kan skabe succes for din organisation med data-driven beslutninger.
Vi kan også hjælpe selvom, du ikke benytter Mapp, som analyseværktøj..

© 2020 by Combine Digital